Op zoek naar algemene fysiotherapiebehandelingen?

U kunt ook bij MoveWell terecht voor fysiotherapie!

Fysiotherapie biedt behandelmethodes voor jong en oud. Een fysiotherapeut behandelt alle bewegingsgerelateerde klachten van lage rugklachten tot klachten voorkomend uit reumatische aandoeningen en van knieklachten tot polsklachten. Fysiotherapie bestaat zowel uit “hands on” behandelingen doormiddel van bijvoorbeeld massage als ook “hands off” behandelingen doormiddel van oefening en trainingen in onze moderne fysiotherapie ruimte.

Een team experts - onze fysiotherapeuten

MoveWell heeft een groot team aan fysiotherapeuten waardoor wij u altijd kunnen inboeken bij een therapeut die bij u past.

Onze fysiotherapeuten hebben een vierjarige hbo-opleiding gevolgd. Deze opleiding richt zich op de anatomie, orthopedie, neurologie en de daarbij behorende ziektebeelden. Een fysiotherapeut wordt opgeleid om zelfstandig fysiotherapeutische diagnose te kunnen stellen. Er is daarom geen verwijzing van de huisarts of specialist nodig. Voltooiing van de opleiding fysiotherapie resulteert in de Bachelor of Health Science, waarna zij zich kunnen specialiseren in met een Master opleiding.

Onze fysiotherapie afdeling

Shockwave therapie

MoveWell beschikt over de meest geavanceerde lijn shockwave. Deze bestaat uit 2 soorten apparaten. De gefocusseerde en de radiale lijn. Onder andere pees, spier en slijmbeursontstekingen hebben veel baat bij shockwave therapie.

Echografie

#fysio #fysiotherapie #chiropractie #praktijk #Hilversum #movewell #movewellminute #behandeling #rugklachten #sportfysiotherapie #bekkenklachten #nekklachten

Een goede diagnose is de eerste stap naar herstel. Wij kunnen nu echografie toepassen en een blessure beter in kaart brengen.

Kinderfysiotherapie

Kinderfysiotherapeut in Hilversum

Kinderfysiotherapie is een specialisme in de fysiotherapie. Klachten bij een kind kunnen namelijk sterk verschillen van volwassenen. Bij MoveWell kunt u terecht voor kinderfysiotherapie.

Kinesio-taping

#fysio #fysiotherapie #chiropractie #praktijk #Hilversum #movewell #movewellminute #behandeling #rugklachten #sportfysiotherapie #bekkenklachten #nekklachten

Kinesio tape is een elastisch therapeutische tape. Deze tape is met zijn rekbare eigenschappen daarom anders dan traditionele sporttape. Bij veel bewegingsklachten kan tape gebruikt worden om de pijn te verminderen en het gemak te verbeteren.

Dry Needling

Dry needling is een populaire techniek geworden in de fysiotherapie. Een effectieve manier om de spanning uit de spier te halen en de pijn te verminderen. In onze praktijk gebruiken wij deze techniek.

Revalidatie na operatie

#fysio #fysiotherapie #chiropractie #praktijk #Hilversum #movewell #movewellminute #behandeling #rugklachten #sportfysiotherapie #bekkenklachten #nekklachten

MoveWell beschikt over een bovengemiddeld grote oefenruimte waar plek is voor elke revalidatie. Zeker na een operatie is kundige zorg noodzakelijk. Onze fysiotherapeuten werken nauw samen met het ziekenhuis en/ of huisarts om de revalidatie in goede banen te leiden.

Covid revalidatie - Post corona revalidatie

De na-effecten van corona kunnen hevig zijn. Bij MoveWell zijn we gespecialiseerd in post – corona revalidatie. Typische klachten zijn longproblemen, algehele vermoeidheid en verminderde uithoudingsvermogen en spierconditie en pijn en stijfheid in de gewrichten.

Fysiotherapie aan huis

Behandeling door de fysiotherapeut is niet alleen mogelijk in onze praktijk maar ook bij u thuis. Dis is echter alleen mogelijk op verwijzing van uw huisarts of specialist.

Sportblessures - sportrevalidatie

Onze praktijk behandelt veel sportblessures.  Het herstellen van sportblessures kan in onze grote sportschool onder kundige begeleiding van de fysiotherapeut. Zo brengen wij ook atleten weer terug naar topniveau.

Wie zijn onze fysiotherapeuten?

Fysiotherapie in Hilversum

Benieuwd hoe een van onze specialisten u verder kan helpen? Neem dan contact op met ons. Het is onze missie om u goed te laten bewegen zonder klachten. Move well, feel better!

Wilt u een afspraak maken bij MoveWell Chiropractie Hilversum?