Revalidatie na operatie - gespecialiseerde fysiotherapie

MoveWell is gespecialiseerd in het begeleiden klachten en aandoeningen na een operatie. Dankzij onze grote medische fitnessruimte kunnen wij iedereen nauwkeurig begeleiden.

Een goede revalidatie is van onschatbare waarde. Een revalidatie kan de operatie doen slagen of kan resulteren in een verslechtering van de klacht. Bij MoveWell zijn wij bewust van deze belangrijke stap. MoveWell werkt nauw samen met omliggende ziekenhuizen en expertise klinieken.

Revalideren bij MoveWell

Vele patiënten revalideren bij MoveWell. Op deze verzamelpagina geven we in het kort een overzicht van welke operatie-revalidaties frequent voorkomen bij ons.

 

Het is onmogelijk om alle mogelijke operaties te vermelden op de website.  Staat uw operatie er niet tussen, vraag het ons of wij erin gespecialiseerd zijn.

Behandeling

Chiropractie MoveWell is gespecialiseerd in rug- en nekklachten. Uiteraard is het ook mogelijk om voor andere klachten behandeld te worden bij MoveWell. De chiropractor beheerst diverse technieken om het lichaam weer in beweging te krijgen.

Presentatie

De diensten waarvoor u terecht kunt bij Chiropractie MoveWell kunnen worden toegelicht in een korte presentatie. Daarin zal worden uitgelegd wat het werk met uw lichaam doet en hoe u klachten kunt voorkomen of laten behandelen bij Chiropractie MoveWell.

Wie zijn onze chiropractie specialisten?

Angela Gödecke

Fysiotherapeut, Echoscopist

Niels van der Meulen

Manueel therapeut

Simon Oosterhoff

Fysiotherapeut, Kinderfysiotherapeut

Chiropractie in Hilversum

Benieuwd hoe een van onze specialisten u verder kan helpen? Neem dan contact op met ons. Het is onze missie om u goed te laten bewegen zonder klachten. Move well, feel better!

Wilt u een afspraak maken bij MoveWell Chiropractie Hilversum?