Op zoek naar een plek voor revalidatie in Hilversum?

MoveWell heeft een groot revalidatie centrum opgebouwd voor orthopedische klachten, maar ook voor het herstel van andere klachten en aandoeningen.

Inmiddels werkt Fysiotherapie MoveWell Hilversum nauw samen met orthopeden, neurologen, sportartsen, huisartsen en andere specialisten. Samenwerking is essentieel voor het opzetten van een krachtig behandelplan en een spoedig herstel. Op deze pagina geven wij een overzicht van onze specialisaties in de revalidatie.

Welkom bij MoveWell Fysiotherapie Hilversum - expert op het gebied van revalidatie

MoveWell heeft een team aan fysiotherapeuten en revalidatie therapeuten klaar staan om uw te helpen herstellen van uw klacht. Op onze website vertellen wij u graag meer waarom onze fysiotherapie praktijk in Hilversum inmiddels een vertrouwd adres is voor vele patiënten en verwijzers op het gebied van revalidatie. Onderstaand vindt u een overzicht van onze revalidatie trajecten.

Wilt u revalideren na een operatie?

Revalidatie na een rugoperatie

Rugpijn MoveWell

MoveWell heeft een rugcentrum waar wekelijks een paar honderd mensen komen voor complexe rugklachten. Een deel van hen revalideert hier. Dit kan bijvoorbeeld na een operatie van de rug.

Revalidatie na een schouderoperatie

Schouderpijn MoveWell

Er zijn vele verschillende schouderoperaties denkbaar. MoveWell heeft nauwe samenwerking met orthopeden in de regio. Samenwerking maakt de fysiotherapeutische aanpak voor de schouder inzichtelijke en effectief.

Revalidatie na een heupoperatie

heup revalidatie hilversum

Heupoperaties behoeven een goede revalidatie. In onze heuprevalidatie gebruiken wij trainingsapparatuur om u snel en letterlijk weer op de been te krijgen. Onze samenwerking met orthopeden maakt ons aanpak vertrouwd en kundig. Neem altijd uw verwijzing mee. Lees hieronder meer over onze aanpak.

Revalidatie na een knieoperatie

knie revalidatie hilversum

Revalideren na knieoperatie is onze dagelijkse aanpak. Operaties na meniscus- of kruisbandschade of een complete prothese. Hieronder kunt u meer lezen over de veel geziene revalidatie trajecten voor de knie. Onze samenwerking met de specialisten is van groot belang. Neem altijd een verwijzing mee.

Revalidatie na een enkel- voetoperatie

enkel revalidatie hilversum

De enkel en voet hebben complexe gewrichten. Indien u wilt revalideren na een enkel of voet operatie is het van groot belang dat u alle informatie/ verwijzing meeneemt. Vervolgens kunnen wij samen met u een effectief behandeltraject starten voor revalidatie.

Revalidatie na een operatie - algemeen

Hoofdpijn movewell

Er is te weinig ruimte om alle operaties te benoemen. Vele operaties hebben een revalidatie nodig om te herstellen in mobiliteit, stabiliteit, conditie en functionaliteit. MoveWell helpt u graag met uw revalidatie.

Medische fitness voor effectieve revalidatie

MoveWell heeft 800 vierkante meter aan praktijkruimte, waarvan een grote medische fitness. Onze innovatieve apparaten en revalidatie-machines maken het mogelijk dat u uw revalidatiedoelen kan behalen.

Onze andere revalidatie trajecten

Revalidatie na botbreuken

Revalidatie na botbreuken

Bij complexe breuken kan het van groot belang zijn dat u een gericht revalidatie aflegt. Onze fysiotherapeuten hebben hier ervaring mee. Uiteraard hebben wij dan uw verwijzing nodig om inzage te krijgen in de klacht en breuk. Lees hieronder meer over dit revalidatietraject.

Revalideren na sportblessures

revalidatie na sportblessures

Sportblessures en revalideren. In de revalidatie één van de meest geziene klachten en hersteltrajecten.

Revalideren na corona

corona-revalideren-hilversum

De post corona effecten kunnen enorm zijn. Onze revalidatie is er speciaal op aangepast om deze klachten aan te pakken.

Waarom de revalidatie bij MoveWell?

Kunde & Ervaring

Dudokpark Medisch Centrum Hilversum

Onze revalidatie heeft kundige en ervaren fysiotherapeuten. Ons grote team ziet vele verschillende soorten klachten. MoveWell is inmiddels een vertrouwd adres voor huisartsen en specialisten.

Team Specialistische Zorg

movewell rugrevalidatie

MoveWell heeft vele specialismen werken onder één dak, samen vormen wij de perfecte combinatie om een oplossing te vinden die het beste bij u past.

Innovatie

epte echografie fysiotherapie

MoveWell volgt de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen en innoveert continue en investeert zo in geavanceerde apparaten en kennis.

Wie zijn onze fysiotherapeuten?

Angela Gödecke

Fysiotherapeut, Echoscopist

Niels van der Meulen

Manueel therapeut

Simon Oosterhoff

Fysiotherapeut, Kinderfysiotherapeut

Carlien Dirkse van den Heuvel

Fysiotherapeut

Jeroen Vermeer

Fysiotherapeut

Merle Leemhuis

Oefentherapeut, Geriatrie Fysiotherapie

Rayko Piepers

Fysiotherapeut

Revalidatie in Hilversum

Benieuwd hoe een van onze specialisten u verder kan helpen? Neem dan contact op met ons. Het is onze missie om u goed te laten bewegen zonder klachten. MoveWell, Feel Better!

Wilt u een afspraak maken bij MoveWell Revalidatie Hilversum?