Kwalitatieve zorg

Bij het kiezen van zorgverlener is het naast de spontane lach, de juiste uitstraling, ervaring, up to date kennis en kunde ook van belang dat hij of zij aangesloten is bij de juiste vereniging en contracten heeft met de zorgverzekeraars.

MoveWell is aangesloten bij de grootste beroepsverenigingen en heeft daarnaast contracten met alle zorgverzekeraars.

Vertrouwd adres voor verwijzers

Kwaliteit staat voor vertrouwen. Inmiddels is MoveWell in de omgeving een bekend adres voor verwijzers. Wij zijn een vast adres voor huisartsen en specialisten.

Alle contracten met de zorgverzekeraars

Het is van groot belang dat de praktijk contracten heeft met alle zorgverzekeraars. Alleen dan krijgt u de maximale vergoeding waar u recht op hebt. MoveWell heeft contracten met alle zorgverzekeraars.

De aangesloten beroepsverenigingen

KNGF

De fysiotherapeuten werkzaam bij MoveWell Fysiotherapie Hilversum zijn aangesloten bij de Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF). Een KNGF fysiotherapeut is een opgeleide professional en expert van het bewegingsapparaat.

KRF

Onze fysiotherapeuten zijn geregistreerd in het BIG-register en ingeschreven bij het KRF. Het KRF is hét kwaliteitsregister van alle fysiotherapeuten in Nederland. Hiermee wordt u verzekerd van professionele zorg.

VvCOM

De VvCOM is de Vereniging van Oefentherapeuten Cesar en Mensendieck is de beroepsvereniging van oefentherapeuten. De oefentherapeuten werkzaam bij MoveWell zijn  ingeschreven bij de VvCOM en zijn geregistreerd bij het Kwaliteitsregister Paramedici’ (KP).

Welke specialisten werken bij Praktijk MoveWell?

Victor Haasjes

Fysiotherapeut

Angela Gödecke

Fysiotherapeut, Echoscopist

Simon Oosterhoff

Fysiotherapeut, Kinderfysiotherapeut

Kwalitatieve zorg in Hilversum

Benieuwd hoe een van onze specialisten u verder kan helpen? Neem dan contact op met ons. Het is onze missie om u goed te laten bewegen zonder klachten. Move well, feel better!

Wilt u een afspraak maken bij MoveWell Fysiotherapie Hilversum?