Kwalitatieve zorg

Het is van belang voor de zorgverlener dat hij of zij contracten heeft met de zorgverzekeraar en aangesloten is bij de juiste vereniging. Een lach, vriendelijkheid, luisterend oor, ervaring en een onbegrensde kennis maken een zorgverlener onmisbaar.

Om de juiste vorm van zorg aan eenieder te kunnen bieden heeft MoveWell contracten met alle zorgverzekeraars en is aangesloten bij de grootste beroepsvereniging.

Vertrouwd adres voor verwijzers

MoveWell heeft nauwe banden met andere disciplines in de directe omgeving. De kwaliteit van zorg wordt daarmee optimaal. MoveWell is mede door die redenen een vast adres om naar door te verwijzen.

Alle contracten met de zorgverzekeraars

Om uw behandelingen vergoed te krijgen heeft de praktijk contracten nodig met de zorgverzekeraars. MoveWell heeft contracten met alle zorgverzekeraars. Door deze contracten kunt u zonder zorgen aanspraak maken op uw maximale vergoeding.

De aangesloten beroepsverenigingen

KNGF

KNGF-logo

Alle fysiotherapeuten bij MoveWell staan ingeschreven en zijn aangesloten bij het KNGF(Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapeuten). Als therapeut mag je alleen aangesloten en ingeschreven staan als je een erkende opleiding hebt voltooid op het gebied van fysiotherapie. Leden van het KNGF zijn expert en professionals op het gebied van het bewegingsapparaat.

KRF

KRFNL_beeldmerk_stand_alone-268x300

Om de kwaliteit te waarborgen is het KRF(kwaliteitsregister fysiotherapie) in het leven geroepen. Alle fysiotherapeuten zijn BIG-geregistreerd en staan in het kwaliteitsregister. Zo wordt professionele zorg gewaarborgd en bent u verzekerd van de juiste zorg.

VvCOM

VvOCM_logo_PMS-klein

Voor oefentherapeuten is er de beroepsvereniging VvCOM. VvCOM staat voor Oefentherapeuten Cesar en Mensendieck. De oefentherapeuten bij MoveWell staan ingeschreven bij VvCOM, daarnaast wordt er net zoals bij de fysiotherapeuten gebruik gemaakt van een kwaliteitsregister. In het geval van de oefentherapeuten is dat het KP(kwaliteitsregister Paramedici).

Opmerkingen, adviezen of klachten?

Wij hechten enorme waarde aan onze klanttevredenheid. Indien u opmerkingen/adviezen of

klachten heeft dan horen wij deze graag om onze zorg te optimaliseren. U kunt ons bereiken per e-mail of telefonisch.

Welke specialisten werken bij Praktijk MoveWell?

Angela Gödecke

Fysiotherapeut, Echoscopist

Niels van der Meulen

Manueel therapeut

Simon Oosterhoff

Fysiotherapeut, Kinderfysiotherapeut

Kwalitatieve zorg in Hilversum

Benieuwd hoe een van onze specialisten u verder kan helpen? Neem dan contact op met ons. Het is onze missie om u goed te laten bewegen zonder klachten. Move well, feel better!

Wilt u een afspraak maken bij MoveWell Fysiotherapie Hilversum?