Tarieven en vergoeding

Het is goed om te weten waar u aan toe bent en hoe uw vergoeding eruit ziet. MoveWell adviseert u om altijd eerst uw zorgverzekering te raadplegen voor meer informatie over de vergoedingen.

Vergoeding Fysiotherapie – Rugrevalidatie – Oefentherapie

De fysiotherapie, oefentherapie en rugrevalidatie worden veelal geheel vergoed uit de aanvullende verzekering. MoveWell heeft contracten met alle zorgverzekeraars. Indien u geen vergoeding heeft dan gelden de volgende tarieven.

Tarieven

Behandeling Tarief
Eerste consult Fysiotherapie, Oefentherapie en Rugrevalidatie 60,- euro
Vervolg consult Fysiotherapie, Oefentherapie en Rugrevalidatie 45,- euro
Vervolg consult Manuele therapie of Geriatrie 60,- euro
Toeslag aan huisbehandeling Fysiotherapie en Oefentherapie 11,- euro
Consult Fysiotherapie – Shockwave 57,- euro
Consult Fysiotherapie – PNE EPTE 57,- euro
Consult Fysiotherapie – Echografie 75,- euro

Behandelingen gaan niet af van uw eigen risico

Het bezoek aan de fysiotherapeut en oefentherapeut wordt vergoed vanuit de basisverzekering. Let goed op het volgende; het aantal behandelingen verschilt per verzekeraar en verzekering. Wij adviseren u dan ook om altijd te controleren op hoeveel behandelingen u recht heeft. Met een chronische indicatie wordt het behandeltraject vergoed vanuit het basispakket. De eerste 21 behandelingen worden verzorgd door dit basispakket. Uw eerste 20 behandeling zullen vergoed worden uit de aanvullende verzekering als u aanvullend verzekerd bent. Indien u vragen heeft over tarieven of vergoedingen, neem contact met ons op en wij zoeken het voor u uit.

Geen verwijzing van de huisarts nodig

Om gebruik te maken van fysiotherapie heeft u niet per definitie een verwijzing nodig van een huisarts. Het is gebruikelijk dat een (huis)arts doorverwijst naar ons.

Maak eenvoudig online een afspraak of bereik ons telefonisch op 035 760 06 48.

MoveWell Hilversum

Benieuwd hoe een van onze specialisten u verder kan helpen? Neem dan contact op met ons. Het is onze missie om u goed te laten bewegen zonder klachten. Move well, feel better!

Wilt u een afspraak maken bij Praktijk MoveWell Hilversum?