Tarieven en vergoeding

Op deze pagina leest u meer informatie over de kosten van de consulten en de mogelijke vergoeding. MoveWell adviseert u om altijd eerst uw zorgverzekering te raadplegen voor meer informatie over de vergoedingen.

Vergoeding Fysiotherapie – Rugrevalidatie – Oefentherapie

De fysiotherapie, oefentherapie en rugrevalidatie worden veelal geheel vergoed uit de aanvullende verzekering. MoveWell heeft contracten met alle zorgverzekeraars.

Tarieven

Behandeling Tarief
Eerste consult Fysiotherapie, Oefentherapie en Rugrevalidatie 49,- euro
Vervolg consult Fysiotherapie, Oefentherapie en Rugrevalidatie 39,- euro
Consult Fysiotherapie – Shockwave 49,- euro
Consult Fysiotherapie – Echografie 64,- euro

Behandelingen gaan niet af van uw eigen risico

Fysiotherapeutische en oefentherapeutische zorg vallen niet in de basisverzekering. Maakt u gebruik van fysiotherapie dan gaat dit niet af uw eigen risico!

Wanneer u met een chronische indicatie wordt behandeld door de fysiotherapeut of oefentherapeut, dan wordt dit vergoed vanuit de basisverzekering vanaf de 21e behandeling. De eerste 20 behandelingen kunnen wederom vergoed worden uit de aanvullende verzekering. Dit is geheel afhankelijk van uw zorgpolis. Wanneer u zonder chronische indicatie naar de fysiotherapeut oefentherapeut gaat, dan wordt dit vergoed uit de aanvullende verzekering. Indien u vragen heeft over tarieven of vergoedingen, neem contact met ons op en wij zoeken het voor u uit.

Geen verwijzing van de huisarts nodig

Het is gebruikelijk dat een (huis)arts verwijst naar ons, echter is het niet noodzakelijk. U kunt direct met ons contact opnemen en een afspraak maken met de fysiotherapeut. Maak eenvoudig online een afspraak of bereik ons telefonisch op 035 760 06 48.

MoveWell Hilversum

Benieuwd hoe een van onze specialisten u verder kan helpen? Neem dan contact op met ons. Het is onze missie om u goed te laten bewegen zonder klachten. Move well, feel better!

Wilt u een afspraak maken bij Praktijk MoveWell Hilversum?