Aandoeningen

Bij onze fysiotherapeut kunt u terecht voor klachten aan het bewegingsapparaat. De deskundige therapeuten weten met elk patient een doel te bereiken. Middels een interdisciplinaire aanpak kan MoveWell het hoogste niveau van zorg bereiken. Samen met de therapeut kijkt u naar een passend behandelplan voor een spoedig en goed herstel.

U kan voor de volgende aandoeningen bij ons terecht:

Nekklachten

nekpijn en klachten hernia

Een uitstulping van een tussenwervelschijf in de rug of nek wordt ook wel een hernia of Hernia Nuclei Pulposi (HNP) genoemd. Deze uitstulping kan tegen een zenuw aandrukken. Hernia’s komen het meeste voor in de onderrug en laag in de nek.

Rugklachten

Wanneer er pijnklachten ontstaan in het been, hoeft er niet altijd iets mis te zijn met uw been. Sterker nog: vaker komen de klachten uit een andere regio van het lichaam, zoals het heupgewricht of de lage rug. Ischias is een benaming voor klachten die voortkomen uit beknelling of beschadiging van de ischiaszenuw. Indien er druk komt te staan op de zenuw (om verschillende redenen) geeft dit vaak lokale klachten, maar ook uitstralende pijn naar het been.

Bekkenklachten

heuppijn-fysio-hilversum

Bekkenklachten hebben verschillende oorzaken en gradaties. De achterliggende klachten en/of aandoeningen achterhaalt de therapeut middels een onderzoek. De therapeuten van MoveWell zien geregeld diverse bekkenklachten variërend van instabiliteit tot aan pijn signalen.

Hoofd gerelateerde klachten

nekbehandeling hilversum

Klachten aan het hoofd dienen zorgvuldig onderzocht te worden. MoveWell heeft nek, kaak en hoofd specialisten in huis die samen met u een zorgvuldig behandelplan opstellen.

Schouderklachten

Schouderklachten zijn een veel voorkomend fenomeen. Dagelijks zien onze therapeuten patiënten met schouderklachten. De schouderklachten zijn nooit hetzelfde en worden dan per patiënt dan ook zorgvuldig onderzocht. Na een onderzoek behandeld de therapeut naar een gezamenlijk doel dat vooraf met u wordt gesteld.

Elleboogklachten

chiropractorhilversum

Aandoeningen aan de elleboog kunnen alle daagse leefomstandigheden ernstig beïnvloeden zoals: huishoudelijke taken die voorheen wel lukten lukken nu niet meer, schakelen in de auto of andere handelingen waar u in beperkt wordt. Onder de fysiotherapeuten van MoveWell hebben we specialisten rondlopen op het gebied van elleboog klachten.

Handklachten

Vinger-en-handpijn-therapeut

Heeft u last van de hand? Onze handtherapeut kijkt graag samen met u naar de klachten om deze te verbeteren. Onze hand- polsexpert kijkt naar een hele keten om op die manier een klacht zo goed mogelijk in kaart te brengen.

Polsklachten

de quervain_handtherapeut-handtherapie

Eveneens als handklachten heeft de hand- polsexpert de expertise om een pols te kunnen behandelen en u klaar te stomen voor zelfredzaamheid.

Heupklachten

heup fysiotherapie hilversum

Te lang staan, te lang zitten, gestoten of gewoonweg een opkomende pijn. Heup problematiek is voor eenieder anders en daarmee ook het pijnbeeld. Bij MoveWell staat zelfredzaamheid centraal. Middels een op maat gemaakt behandelplan werkt u samen met de therapeut om alles weer op eigen kracht te kunnen doen.

Knieklachten

knie revalidatie hilversum

Pijn in een knie kan ervoor zorgen dat we worden belemmerd in het dagelijks leven. Waar het pijnbeeld vandaan komt of wat de beperking is, wordt samen met een specialist onderzocht. Na het onderzoek wordt een passend advies gegeven en samen met u een behandeltraject opgezet om te revalideren.

Enkel- en voetklachten

voetbehandeling fysiiotherapie

Een potje voetbal, Trampoline, tennissen, struikelen of verkeerd neerkomen? Een ongeluk zit in een klein hoekje. Bij enkel- voetklachten staan onze therapeuten voor u klaar om u terug naar oude niveau te krijgen.

MoveWell Hilversum

Benieuwd hoe een van onze specialisten u verder kan helpen? Neem dan contact op met ons.
Het is onze missie om u goed te laten bewegen zonder klachten. Move well, feel better!

Wilt u een afspraak maken bij fysiotherapie MoveWell Hilversum?