Rugscholing in Hilversum?

Rugscholing bij Movewell is een uitstekende manier om kennis van je eigen lichaam op te doen. Kennis van het lichaam bevordert het herstel in hoge mate. Bij rugscholing staan correct bewegen, een juiste houding en stabiliteit centraal.

Wat houdt de rugscholing in?

Klachten in het lichaam kunnen ontstaan doordat het lichaam overbelast raakt. Een aanhoudende verkeerde houding zorgt er op den duur voor dat klachten ontstaan. Spieren, ligamenten en gewrichten kunnen een constante belasting niet volhouden. MoveWell biedt een rugscholing aan waarbij een correcte houding centraal staat. Samen met de oefentherapeut gaat u werken aan mobiliteit, stabiliteit en een juiste houding.

Rugscholing - controle op 3 onderwerpen

Goede houding

rugcentrum movewell

Een onjuiste houding aannemen leidt vaak tot rug- en nekklachten. De onjuiste houding is met behulp van een oefentherapeut te veranderen in een juiste houding en goed herstel. Het lichaam neemt een houding in die de klacht zo min mogelijk belast.

Juiste Mobiliteit

#fysio #fysiotherapie #chiropractie #praktijk #Hilversum #movewell #movewellminute #behandeling #rugklachten #sportfysiotherapie #bekkenklachten #nekklachten

Een comfortabele houding wordt bij de meeste van ons zelfstandig aangeleerd. Een verkeerde zit, staan dan wel lig houding kan resulteren in een klacht vorm. Samen met de oefentherapeut wordt de houding en bewegingen geanalyseerd om dit te kunnen verbeteren dan wel niet herstellen.

Correcte kracht en conditie

rugfitness movewell

Vervelend genoeg raak je spiermassa kwijt wanneer je deze niet meer prikkelt, “use it or lose it” is dan ook een van de bekende quotes met betrekking op spieren en trainingsleer. Wanneer conditioneel of kracht gericht vermindering optreed kan dit resulteren in opkomende klachten. Rugscholing zorgt ervoor dat kracht in de spieren wordt hersteld. MoveWell biedt een op maat gemaakt behandeltraject aan om rugrevalidatie zo goed mogelijk te laten verlopen.

Welke specialisten kunnen u rugscholing geven?

Merle Leemhuis

Oefentherapeut, Geriatrie Fysiotherapie

Rayko Piepers

Fysiotherapeut

Jasper de Vries

Fysiotherapeut

Rugscholing in Hilversum

Benieuwd hoe een van onze specialisten u verder kan helpen? Neem dan contact op met ons. Het is onze missie om u goed te laten bewegen zonder klachten. MoveWell Feel Better!

Wilt u een afspraak maken bij Praktijk MoveWell?