Over Praktijk Fysiotherapie MoveWell

Praktijk fysiotherapie MoveWell bevindt zich in het Medisch Centrum Dudok in het hart van Hilversum.

 

MoveWell werkt intens samen met verwijzers, huisartsen en andere specialisten. Onze praktijk is daarom een vertrouwd adres voor het herstel van vele klachten. Klachten verschillen van het herstel van rugklachten tot aan een revalidatie na operatie.

Welkom bij Praktijk MoveWell

MoveWell heeft ruim 800m2 praktijkruimte. Dankzij deze ruimte hebben wij een grote medische fitness met vele revalidatie-apparaten. Ons huidige team is groot en kunnen daarom altijd een gespecialiseerde fysiotherapeut kiezen die het best past bij uw klacht.

Daarnaast is onze andere belangrijke focus het creëren van een goede praktijksfeer. Ook al heeft u klachten wij ontvangen u met een lach en wij  streven ernaar dat u ook naar buiten loopt met een lach vol vertrouwen in uw herstel.

Specialistisch Rugcentrum

MoveWell ziet een hoog aantal rugklachten per week. Momenteel komen er een paar honderd patiënten wekelijks voor onze rugexpertise, niet alleen uit Hilversum maar ook uit het hele land.

De reden is ons gespecialiseerde team en de nieuwste apparaten op het gebied van rugherstel/ rugrevalidatie.Lees meer »

Onze Fysiotherapie

De fysiotherapie van MoveWell kan u helpen bij alle bewegingsgerelateerde klachten. Wij hebben vele specialisaties zoals bijvoorbeeld shockwave, echografie, sport- en kinderfysiotherapie.Lees meer »

Expert - Revalidatie

MoveWell beschikt over innovatieve apparaten die essentieel zijn voor een goede revalidatie. MoveWell werkt nauw samen met specialisten, zoals orthopedisch chirurgen, specialisten en huisartsen zodoende kunnen wij uw behandelplan goed afstemmen wat ten goede komt van uw herstel. Klik hieronder op lees meer om een overzicht te krijgen van onze specialisaties op het gebied van revalidatie.Lees meer »
#fysio #fysiotherapie #chiropractie #praktijk #Hilversum #movewell #movewellminute #behandeling #rugklachten #sportfysiotherapie #bekkenklachten #nekklachten

MijnOefening

MoveWell heeft de laatste jaren hard gewerkt aan het opzetten van ons platform ‘MijnOefening’. www.mijnoefening.nl Via dit online platform en app kunnen wij oefeningen en adviezen eenvoudig naar u toe sturen. Inmiddels gebruiken vele praktijk deze software, die onmisbaar kan zijn in het bijhouden van uw progressie en het correct uitvoeren van het behandelplan.

In3stappenbeter

Behandeling bij de Fysiotherapeut worden veelal onderverdeeld in drie stappen. Aan de hand van deze 3 stappen ‘mobiliseren, stabiliseren, functioneren’ zal MoveWell uw klachten effectief kunnen aanpakken.

Chiropractie MoveWell behandeling

Stap 1

Mobiliseren
fysio in hilversum

Stap 1

Stabiliseren
Dudokpark Medisch Centrum Hilversum

Stap 1

Functioneren

Maak kennis met het team van MoveWell

Het team van MoveWell bestaat uit ervaren specialisten die als gedreven team u op weg helpen naar herstel. Graag stellen wij ons aan u voor.

MoveWell Hilversum

Benieuwd hoe een van onze specialisten u verder kan helpen? Neem dan contact op met ons. Het is onze missie om u goed te laten bewegen zonder klachten. Move well, feel better!

Wilt u een afspraak maken bij MoveWell Fysiotherapie Hilversum?