Fysiotherapie behandelingen in Hilversum

MoveWell heeft een groot ervaren team en dankzij onze innovatieve apparatuur bieden wij vele behandelmogelijkheden aan. MoveWell werkt intens samen met vele verwijzers, specialisten en huisartsen. Wij kunnen zo specialistisch zorg op maat bieden

 

Op deze pagina ziet u een overzicht van de behandelingen die wij aanbieden bij MoveWell.

U kunt voor de volgende behandelingen bij ons terecht:

Fysiotherapie

begeleiding revalidatie fysio

De fysiotherapeut behandelt klachten aan het bewegingsapparaat. Een behandeling van de fysiotherapeut is afhankelijk van uw klachten. Behandelingen bestaan uit het geven van oefeningen, revalidatie en toepassen van spier technieken om uw lichaam weer beter te laten functioneren.

Kinderfysiotherapie

kinderfysiotherapie hilversum

De kinderfysiotherapeut is dé specialist in het behandelen van klachten bij kinderen en jongeren tot 18 jaar oud. Klachten kunnen namelijk geheel anders zijn bij kinderen dan volwassenen. Onze kinderfysiotherapeuten hebben een specialistische opleiding genoten tot kinderfysiotherapeut.

Manuele therapie

manuele therapie

Onze manueel therapeut is specialist voor klachten aan uw wervelkolom of uw gewrichten. Wij staan bekend om onze rug- en nekexpertise.

Geriatrie fysiotherapie

geriatrie fysiotherapeut

Wij bieden gespecialiseerde fysiotherapie die gespecialiseerd is in het behandelen van oudere volwassenen met diverse gezondheidsklachten en aandoeningen.

Revalidatie na operatie

revalideren fysiotherapie na prothese

Met onze grote innovatie ruimte bieden wij innovatieve oplossingen voor revalidatie. Onze praktijk is gespecialiseerd in orthopedische en neurologische revalidatie en heeft nauwe samenwerkingen met de artsen en verwijzers in de omgeving.

Fysiotherapie aan huis

Fysiotherapie aan huis

Fysiotherapie behandelingen aan huis zijn ook mogelijk! Een behandeling aan huis kan namelijk nodig zijn doordat u niet naar de praktijk kan komen vanwege uw lichamelijke conditie of een operatie. Onze fysiotherapeut komt bij u thuis of in een instelling op verwijzing van uw (huis)arts.

Dry Needling

dryneedling eelboogklachten hilversum

Dry Needling is een relatief nieuwe en bekende behandeling. Dankzij de wetenschappelijke onderzoeken en goede resultaten bij spierklachten wordt dry needling steeds populairder. Onze fysiotherapeuten zijn geschoold in het toepassen van dry needling.

Echografie

echo hilversum spieren

Fysiotherapeuten kunnen de laatste paar jaar zich specialiseren in echografie. Een nodige verandering in fysiotherapie, omdat het stellen van een correcte diagnose van groot belang is voor een passend behandelplan.

Shockwave therapie

elleboog klachten shockwave

Shockwave therapie is een veel gebruikte behandelmethode in de fysiotherapie. MoveWell heeft de meest innovatieve shockwave apparaten in huis om pees- en spierproblemen te kunnen verhelpen.

Rugrevalidatie

movewell rugrevalidatie

Op gebied van innovatie zijn wij met name trots dat wij werken met specialistische rugtrainings-apparaten. Zo kunnen wij gecompliceerde rugklachten voor of na een operatie revalideren.

Rugscholing

#fysio #fysiotherapie #chiropractie #praktijk #Hilversum #movewell #movewellminute #behandeling #rugklachten #sportfysiotherapie #bekkenklachten #nekklachten

Onze rugscholing is essentieel in het herstel en het voorkomen van rugklachten. Het aanleren van een goede houding en correct leren bewegen en stabiliseren van de wervelkolom is hierin van belang.

Medische fitness

revalidatie in medische fitness sportblessures

Dankzij 800 m2 praktijkruimte hebben wij een grote specialistische sportruimte. Medische fitness kan belangrijk zijn als de fysiotherapie behandeling of revalidatie is beëindigd of indien u wordt geadviseerd de trainingsfrequentie in een veilige omgeving te intensiveren.

Behandelingen bij Fysiotherapie MoveWell Hilversum

Benieuwd hoe een van onze fysiotherapeuten u verder kan helpen? Neem dan contact op met ons. Het is onze missie om u goed te laten bewegen zonder klachten. MoveWell Feel Better!

Wilt u een afspraak maken bij praktijk Fysiotherapie MoveWell?