jasper de vries

Jasper de Vries

  • Fysiotherapeut

Ik ben gespecialiseerd in:

  • Medical taping
  • Herstel na operatie
  • Psychosomatische klachten

Wie is Jasper de Vries?

Jasper, die eerder met plezier werkzaam was bij het Voedingscentrum, heeft zijn pad verlegd naar het volgen van een opleiding fysiotherapie, waarbij hij nu al geruime tijd met passie werkzaam is als fysiotherapeut bij MoveWell.

Op zijn 25e werd Jasper zich bewust van het feit dat we onze smartphones beter begrijpen dan ons eigen lichaam, wat hem inspireerde om fysiotherapeut te worden. “Ik wilde een dieper inzicht krijgen in hoe ons lichaam en geest functioneren, om mensen te kunnen helpen bij het omgaan met en aanpakken van hun pijn,” legt hij uit. Tijdens zijn opleiding tot fysiotherapeut combineerde hij zijn studie met zijn werk als woordvoerder bij het Voedingscentrum, waar hij was afgestudeerd als communicatiewetenschapper. Jasper koestert nog steeds de carrièreswitch die hij destijds heeft gemaakt.

“Voor mij is fysiotherapie geen eenrichtingsverkeer. De beste resultaten behaal je door samen te werken en de persoon voor je te begrijpen, inclusief al hun doelen, wensen en zorgen,” benadrukt Jasper. Het menselijke aspect van dit beroep is wat hem er zo van houdt.

BIG-nummer: 39928612404