Op zoek naar een sportmassage in Hilversum?

U kunt ook bij MoveWell terecht voor een sportmassage!

Houdt u van sporten, maar merkt u dat u bij het sporten steeds last blijft houden? Pijn in gewrichten en spieren is een indicatie dat er iets niet helemaal niet goed gaat. Misschien heeft u een blessure opgelopen, maar het kan ook zo zijn dat u bij het sporten uw spieren niet goed gebruikt. Dit kan dan tot gevolg hebben dat er pijn ontstaat die steeds erger wordt. Zeker als u hier niks aan laat doen kunnen de klachten alleen maar toenemen. Bij MoveWell Fysiotherapie gaan we graag met u aan de slag om ervoor te zorgen dat deze klachten snel worden verholpen. Hierbij gebruiken we onder andere sportmassage in Hilversum.

Wat doet de fysiotherapeut?

Sporten is iets wat mensen voor hun plezier doen, en waarbij ze dan hopen dat ze zich beter gaan voelen. Als er bij het sporten dan eigenlijk vooral pijn optreedt, dan neemt dat het plezier van het sporten eigenlijk steeds meer weg. Wij gaan graag met u aan de slag om ervoor te zorgen dat de pijn in uw gewrichten zo snel mogelijk wordt verholpen. We hebben hier een eigen methode voor ontwikkeld, waarbij we bekijken waar de klachten vandaan komen, maar ook hoe wij ervoor gaan zorgen dat deze klachten verdwijnen en wegblijven. Sportmassage in Hilversum is hier ook een belangrijk onderdeel van.

We zijn gespecialiseerd in het geven van sportmassage in Hilversum en gaan hier ook graag met u mee aan de slag. Bij ons vindt u ervaren fysiotherapeuten die verstand van zaken hebben op het gebied van allerhande aandoeningen die zijn ontstaan door het sporten. We raden u dan aan om ook eens contact met ons op te nemen als u meer wilt weten over de mogelijkheden die wij u te bieden hebben. We maken dan een afspraak, waarbij het goed is om te vermelden dat u hier geen verwijzing van uw huisarts nodig heeft.

Hoe werkt een sportmassage?

Sportmassage helpt u wanneer bewegen wordt bemoeilijkt door klachten aan het bewegingsapparaat. Als u een blessure heeft, beperkingen in bewegen wordt ervaren of als u een aandoening heeft kunt u een afspraak maken bij de fysiotherapeut. Samen met u wordt er een behandelplan opgesteld om veilig en gezond te kunnen bewegen. De doelen worden gesteld naar aanleiding van uw klacht en uw persoonlijke activiteiten.

Wanneer heb ik een sportmassage nodig?

Indicatie voor sportmassage is er bij spier klachten altijd. Echter wordt er alleen een massage uitgevoerd wanneer het lichaam in gezonde staat is. Wanneer er bijvoorbeeld ontstekingen, koorts, extreme pijnen, afwijkingen of aandoeningen aanwezig zijn kan dit een contra-indicatie zijn. Er wordt dan geen massage uitgevoerd.

Hoeveel kost een sportmassage?

Indien u niet aanvullend verzekerd bent of indien u door de te vergoede behandelingen heen bent.

 

In de praktijk
Intake en onderzoek na verwijzing €49,00
Screening   €14,00
Intake en onderzoek na screening € 35,00
Behandeling fysiotherapie €35,00
Niet nagekomen afspraak €30,00
Later dan 24u van tevoren afzeggen €30,00

Wordt een sportmassage vergoed?

Behandelingen van de Fysiotherapeut worden vergoed afhangend van uw klacht vanuit de basis of de aanvullende verzekering.

 

Vanuit de basisverzekering

Fysiotherapie bij een chronische aandoening van de ‘chronische lijst’ wordt vanaf de 21ste behandeling volledig vergoed vanuit de basisverzekering.

Fysiotherapie bij jongeren tot 18 jaar krijgen vanuit de basisverzekering de eerste 9 behandelingen vergoed. Jongeren tot 18 jaar met een chronische aandoening kunnen alle behandelingen vergoed krijgen.

Vanuit de aanvullende verzekering

Overige behandelingen van klachten van een fysiotherapeut worden vergoed vanuit de aanvullende verzekering.
Raadpleeg uw polis om te zien voor hoeveel behandelingen u verzekerd bent.

Wie zijn onze sportmasseuses?

Sportmassage in Hilversum

Benieuwd hoe een van onze specialisten u verder kan helpen? Neem dan contact op met ons.
Het is onze missie om u goed te laten bewegen zonder klachten. Move well, feel better!

Wilt u een afspraak maken bij MoveWell Chiropractie Hilversum?